In 4 stappen naar een mooie huid

Stap voor stap je doel bereiken

Met behulp van het 4 stappenplan help ik jouw naar een gezonde huid.  Samen gaan wij systematisch en doelgericht jouw doel bepalen. De informatie en de meetresultaten  worden vastgelegd. Na enkele maanden gaan we opnieuw foto’s maken en naast de oude resultaten gelegd om met elkaar te vergelijken.

Hoe ziet het 4 stappenplan eruit?

Stap 1: Intake gesprek

Stap 2: Huidmeting

Stap 3: Huidanalyse en kennismakingsbehandeling

Stap 4: Product- en verzorgingsadvies (plan van aanpak)

Stap 1

Intakegesprek

Het intakegesprek is ons eerste contact, waarin er allerlei informatie wordt verzameld. Deze informatie is nodig om erachter te komen wat jij wilt bereiken, wat het probleem is en wat jou verwachtingen zijn. Dit onderdeel van het 4 stappenplan is achtergrond informatie nodig om te kunnen bepalen wat de mogelijkheden zijn, er geen contra indicaties zijn om de behandelingen te ondergaan en of er intolerantie zou zijn bij het gebruiken van de verzorgingsproducten.

Stap 2

Huidmeting met de Visioface Lite huidanalyse

Voor de dagelijkse huidverzorging en behandelingen in de schoonheidssalon is een professionele huidanalyse de basis voor optimale huidverbetering en verzorging. Bij Gracieus ontvang jij een exclusieve en professionele huidanalyse. Met behulp van wetenschappelijk erkende apparatuur (ook gebruikt door dermatologen) worden er gedetailleerde foto’s gemaakt van het voor en zij gezicht. Met de speciaal gekoppelde software kunnen de gemaakte metingen en de camera vergrotingen worden vastgelegd en geanalyseerd.

Welke meetresultaten?

Met de speciale software kunnen de foto’s uitgebreid worden geanalyseerd op:

 • huidstructuur ( 3D detail)
 • op grote van de vlekjes
 • de roodheid in de huid
 • de grootte van de poriën
 • je huidstructuur
 • kleur en verkleuringen van de huid
 • de lengte en diepte van de rimpel (s)
 • zon schade van de huid

Stap 3

Huidanalyse

Het juiste behandeladvies begint met een goede huidanalyse.
Met de Visio face maak ik verschillende foto’s van de huid. Aan de hand van het aantal pixels en de afmeting van het probleem gebied is te zien hoe het met de huidconditie is gesteld.

De grootte van de poriën, de diepte en  hoeveelheid  rimpels,  pigmentatie,  vet-  en  vochtgehalte en de huidelasticiteit komen aan bod.

De foto’s en de metingen worden opgeslagen.  Deze verzameling aan informatie kan er een  vergelijk  gemaakt worden van vóór en ná het gebruik van de verzorgingsproducten en/of behandelingen.

Met de analyse is het mogelijk de meest doeltreffende behandelmethode te bepalen om het juiste huidverbeteringsprogramma uit te kiezen.

Stap 4

Behandelplan en productadvies

De uitgebreide huidanalyse is de fundering voor je persoonlijke behandelplan en het geven van product advies op maat. De gemaakte foto’s en metingen blijven bewaard, zodat deze achteraf vergeleken kunnen worden met eventueel vervolg metingen. Het biedt geeft jou de mogelijkheid de ontwikkelingen van de huid bij te houden en of behandelingen en producten aan te passen.

Wat zijn je mogelijkheden?

Wil je alleen algemene informatie, dan kun je een telefonische gesprek aanvragen. Vermeld in het opmerkingen veld waar je het over wilt hebben. Via de mail maken ik een terugbel afspraak, zodat we er samen even rustig voor kunnen gaan zitten.  Deze afspraak is kosteloos.

Wil je een afspraken maken voor in de salon? Hieronder staan verschillende opties en de kosten.

Stap 1:

Intake (advies) gesprek  € 25,00

Heb jij een badkamerkastje vol met potjes en flesjes? Dagelijks doe jij je schoonheidsritueel, maar er gebeurt niks.  Ondanks je moeite en aankopen word je huid er niet beter op. Of ging het in het begin goed, maar het blijft nu hetzelfde? Heb je hulp nodig? Gracieus kan je in een kort gesprek vertellen wat je mist en hoe jij je huid verbeterd.

Als je naar dit gesprek komt, mag je al je cosmetica producten meenemen. We gaan samen kijken wat je mist of wat je kunt aanpassen om je producten effectiever te laten werken.

Hoe doen we dit?

We gaan samen kijken welke ingrediënten er in je producten zitten en of dit ook is wat je huid nodig heeft.

Stap 2:

De huidscan   € 35,00

Ben je benieuwd hoe je huid er echt uitziet?

Scan:

3 Full face foto’s, huidstructuur, UV schade, rimpel, vlekken, roodhuid, poriën, product en behandeladvies + 1 full face foto na de kuur.

De huid scan duurt ongeveer 45 minuten. Maak je meteen een afspraak voor een 6 kuurbehandelingen, dan ontvang je € 35,00 korting op het totaal bedrag van de kuur. Het bedrag wordt bij de laatste behandeling verrekend.

Introductie behandeling

Wil je direct resultaat zien?

Maak dan ook direct een afspraak om na stap 1, 2 en 3 de introductiebehandeling te ondergaan.  Dit is een speciale behandeling , die je laat zien wat er mogelijk is en hoe de producten aangebracht moeten worden. Je huid voelt na de behandeling, glad en egaal. Je gaat naar huis met een  stralend mooie huid.

Wil je een stapje verder gaan, maak dan direct een afspraak voor een introductiebehandeling  voor maar:

 Introductiebehandeling  – 60 minuten  € 79,00

 • reiniging
 • peeling
 • verwijderen van onzuiverheden
 • doorbloedend masker
 • serum
 • oogverzorging
 • verzorgend masker
 • eindverzorging

Contactformulier

Heb je vragen, opmerkingen? Laat het me weten via dit formulier en je ontvangt snel een reactie.
  Wil je direct een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Lees eerst onze privacyverklaring. Je mag ook een berichtje sturen naar 0613796998.