Gracieus aanbiedingen

Op deze pagina vind je de volgende aanbiedingen.

  1. 3 Microdermabrasie behandeling
  2. 3 verzorgende behandelingen (1x per week – gedurende 3 weken)
  3. Cadeaubon  om je allerliefste zelf te laten beslissen!

Geef je huid een oppepper!

Van 1 juli  tot 6 september 2017:

Reinigingsbehandeling – 60  minuten  € 150,00 (normaal € 195,00)

Ben je toe aan wat ontspanning of wil je je huid eens grondig reinigen. Gedurende een periode van 3 weken is een korte kuur heerlijk om je huid  weer in goede conditie te brengen.

 

Reviderm Microdermabrasie

Stralend mooi de winter in!

Van 22 september tot 30 november 2017:

 

3 microdermabrasie behandelingen € 235,00  (normaal € 262,50)

Tijdens de zomermaanden heeft je huid veel moeten doorstaan. De winter is weer in aantocht. Je kijkt in de spiegel, maar je bent niet blij met wat je ziet. Je huid ziet er vaal en grauw uit.  Het is tijd voor actie! Maar hoe…..?  Wil jij je huid voorbereiden voor de wintermaanden.

1. Microdermabrasie kan jou helpen om al na drie behandeling er stralend en fris uit te zien. Door ultrafijne microkristallen op de huid te blazen en gelijktijdig de huid door middel van een vacuümstand lichtelijk op te zuigen bloeit de huid direct op.

Wat doet microdermabrasie?

Microdermabrasie is een intensieve behandeling, die de huid extra verdund (mechanische peeling)  en veerkrachtig maakt. Het resultaat is een frisse en stralende huid!

 

Wacht niet te lang maak direct een afspraak. Vul het formulier hieronder in en ik neem contact met je op!

 

Cadeau idee!

Voor een leuke verrassing  levert Gracieus BodyCare je graag een cadeaubon in een leuke verpakking. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf  € 5,00 voor de aankoop van producten of een behandeling. Een cadeau leuk om te krijgen, maar ook leuk om weg te geven!!!!

    Wil je direct een afspraak maken? Ga dan direct naar de afsprakenbutton (binnenkort beschikbaar). Je mag ook een berichtje sturen naar 0613796998.