Gracieus in de media

Media is een prachtige manier om je passie te delen en te laten weten wat je kunt. In de afgelopen periode zijn er enkele publicaties verschenen waar ik erg trots op ben. Waarom? Ik ben niet iemand die graag in de belangstelling staat. In de afgelopen jaren dat ik full time aan het ondernemen ben is mij steeds duidelijker geworden dat ik me moet laten zien. Mensen vinden het ook belangrijk dat je ze precies kunt vertellen hoe jij ze kunt helpen met hun probleem.

Ik hoop dat deze publicaties wat meer van mij aan jou laten zien.

Veel lees plezier!

Mystery gast op bezoek. Wil je weten wat de uitslag was?

klik hier! mystery massage

Wat is huidverbetering. En wanneer denk je dat het voor jou van toepassing is? Wil jij ook systematisch naar een mooie huid …. Klik hier Systematisch naar een mooie huid

Schoonheidssnoepjes. Bijzondere momenten op de werkvloer.

lees meer….Op de werkvloer