Huidverbetering

Oppepper of resultaat voor langere tijd

Ben je de laatste tijd niet tevreden met je huid? Ziet je huid rood of vlekkerig en het blijft maar onrustig. Is je huid vermoeid en heeft het een grauwe kleur.

Je wilt graag een oppepper voor je huid. Of vind je dat niet genoeg? Je wilt resultaat voor een langer termijn. Gracieus laat je huid weer stralen met behandelingen die ervoor zorgen dat je huid optimaal gaat presteren. Al na een behandeling is je huid opgepept. Met huidverbeterende behandelingen stimuleren en verstevigen we je huid voor langere tijd. Ter ondersteuning gebruik ik cosmetica producten met huididentieke werkstoffen en ingrediënten. Met als resultaat huidverbetering en huidvernieuwing.

Visie

Iedereen verdient een mooie en gezonde huid. Want alleen mensen die goed in hun vel zitten kunnen met volle teugen van het leven genieten. Maar vaak is het moeilijk passende producten en behandelingen te vinden, die specifiek bij je passen.

Behandelmethode

Ik bied een systeemverzorging aan dat resulteert in het verfijnen van poriën, verstevigen van de huid en bloedvatwanden, reduceren van de rimpeldiepte en roodheid, activeren van de collageen- en elastine productie, optimalisatie van de werkstofopname van de huid en het reinigen van de onzuivere huid.

Salon

Het systeem bestaat uit een combinatie van behandelingen in de salon en het gebruik van dermo/cosmetische huidverzorging. De behandelingen worden ondersteund met apparatuur.

Thuis

Om de resultaten van de salon behandelingen vast te houden moet je thuis zelf aan de slag. Ik bied je een goede uitleg en ondersteuning aan bij het gebruik van de verzorgingsproducten en eventueel het CellJet thuis systeem.

Behandelingen

Bedoeling is de natuurlijke huidprocessen doelgericht te activeren. Een concept die gelijktijdig verstevigt, vernieuwt en/of verjongt en zorgt dat de werkstoffen goed door de huid worden opgenomen.

Dit bereik je met behulp van;

Microdermabrasie: is een combinatie van vacuüm en een gecontroleerde kristallenstroom, die de huid stimuleert om nieuwe cellen aan te maken. Het is een mechanische peeling van de huid, waarbij de dode huidcellen worden afgeslepen.

Chemische peelingen: Fruitzuren (AHA) die onder anderen overvloedig talg bestrijd, het huidreliëf en poriën verfijnt, egaliseert de huidoppervlaktestructuur, vermindert ontstekingen, stimuleert de opbouw van nieuwe cellen en afnemende huidfuncties.

Micro-needling

Dermo-cosmetische producten: Om het effect van de behandelingen te ondersteunen is het thuisgebruik van de juiste verzorgingsproducten een must! De verzorgingslijn is ontwikkeld  voor verschillende huidtoestanden een bied een werkzame oplossing.

Werkwijze:

Bij mij kun je op 3 manieren je doelstelling bereiken.

  1. Dit kan door regelmatig behandelingen te ondergaan met regelmatig intensieve kuren en voor thuis de Reviderm verzorgingsproducten.
  2. Het gebruik van de Reviderm verzorgingsproducten en 1 of 2 keer per jaar een kuur in de salon. Hierbij hoort elke 3 maanden een gratis huidcontrole en adviesgesprek bij.
  3. Alleen het gebruik van de Reviderm verzorgingsproducten met de daarbij behorende 3 maandelijkse controle en begeleiding.

Ben jij nieuwsgierig geworden of heb je hulp nodig? Ik help je de juiste keuze te maken. Bij mij ontdek je dat je huid goed reageert op de juist samengestelde producten en gerichte behandelingen, want deze is gericht op jouw unieke huid.

Je eerste stap is je aan te melden voor een volledige behandeling, zie hiervoor de introductie actie.