Permanente make-up (PMU)

Wat is permanente make-up?

PMU is  de manier om je eyeliner, wenkbrauwen en lippen altijd perfect op orde te hebben. Het is de ideale manier voor een verzorgd uiterlijk. Nooit meer doorgelopen make-up tijdens zwemmen, sporten of sauna.

Permanente make-up is ook zeer geschikt voor mensen die door Alopecia of chemo geen haargroei meer hebben.

De PMU specialiste is zeer ervaren en heeft allerlei opleidingen hiervoor gevolgd. Zij doet dit vak al bijna 7 jaar met veel plezier en tevredenheid.

 

De perfecte eyeliner

Het is vaak lang genoeg oefenen om de perfecte lijn met eyeliner aan te brengen of  de wenkbrauw mooi bij te tekenen.

Mijn probleem is, dat ik op een leeftijd ben gekomen dat ik een bril nodig heb om de dingen van heel dichtbij te kunnen zien. Dit betekend dat het aanbrengen van een strakke lijn niet meer gaat zonder bril.

Sinds 5 jaar heb ik zelf permanente make-up op mij oogleden, onder de ogen en wenkbrauwen. Het is de perfecte oplossing voor mijn probleem. Na mijn ochtend ritueel is mascara aanbrengen genoeg om mijn ogen sprekend te maken. Ik heb de gewoonte om vaak in mijn gezicht te wrijven, waardoor mijn eyeliner altijd na een tijd verdwijnt. Ik heb geen last meer van uitgelopen make-up.

Geen “blotebillengezicht” meer of make-up dat uitloopt!

 

Ben jij op zoek naar een PMU specialist die servicegericht en waar hygiëne voorop staat?  Wil je weten wat bij jou mogelijk is? Neem dan contact op, of vul hieronder het contact formulier in.

Hoe werkt het?

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, pigmentvlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter. Afhankelijk van huidtype blijft de permanente make-up (PMU)  2-5 jaar zitten, maar het advies is na ieder 1,5-2 jaar de kleur te laten opfrissen.

Door de huid van te voren met microdermabrasie te behandelen, vervaagt  de permanente make-up minder snel.

Met permanente make-up is het mogelijk de ogen een liftend effect te geven en om bestaande permanente make-up te corrigeren. Ontdek het geheim van een permanente uitstraling.

Er word volgens de laatste technieken en hygiëne-eisen gewerkt.

De behandelingen zijn op afspraak. Tijdens het intake gesprek krijg je alle informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te nemen.

Wat kost het?

    Wil je direct een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in. Lees eerst onze privacyverklaring. Je mag ook een berichtje sturen naar 0613796998.